Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-natuur-woonboerderij.png

Onroerend goed Zoeken

Akerstraat 18

Ref : Akerstraat 18

 

Adres :

Akerstraat 18,
6411HA HEERLEN
Prijs : € 329 000

Omschrijving :

Redelijk


Grond oppervlak : 305 m²

 

Tussenliggend ruim (ca. 1.000 m3) winkel-woonhuis met achteraanbouw en ruime achtertuin (gehele perceel is 305 m2). De hoofdbouw verkeert in een goede staat.

Het object kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld horeca of andere detailhandel. Verkoper heeft een plan laten uitwerken door ARCHITECTENBURO DREESSEN-WILLEMSEN voor realisatie van een grote winkelruimte met stadstuin voor bijvoorbeeld Horeca met buitenterras. Op de 3 verdiepingen kunnen dan 3 seniorenAPPARTEMENTEN worden gerealiseerd. Graag worden deze plannen toegelicht in een persoonlijk onderhoud.

Voor gegadigden regelen wij graag een plaatselijke bezichtiging.

Indeling: Kelder: achtertrappenhuis met gang naar kelder aan voorzijde, voortrappenhuis en ingang naar voorkelder.

Begane grond: gang en trappenhuis, entree van de bovenwoning die aan de voorzijde is "afgesloten" d.m.v. een etalagekast, meterkast met 12 groepen en 3 fase aansluiting, toilet met fonteintje, kantoorkamer, pantry-dagverblijf met muurkast, winkelruimte, achtermagazijn met trappenhuis naar verdieping, afgesloten binnenplaats berging. Ruime achtertuin met uitbreidingsmogelijkheden.


1e verdieping: overloop en trappenhuis, linksvoor gelegen keuken voorzien van een aanbouwkeuken, voorgelegen eetkamer, achtergelegen woonkamer met parketvloer. Op achterbouw gelegen verdiepingsdeel met opbergruimten.

2e verdieping: overloop en trappenhuis, rechtsachter gelegen slaapkamer, linksvoor gelegen badkamer met ligbad - douche - vaste wastafel en toilet, rechtsvoor gelegen ouderslaapkamer, ruime achterslaapkamer.

Zolderverdieping: overloop, grote achterkamer, linksvoor gelegen kamer waar ook geplaatst de c.v. gasketel (HUUR) en de wasmachine- en drogeraansl., voorslaapkamer.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]