Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-luxe-wonen-heuvelland.png

Onroerend goed Zoeken

Rumpenerstraat 65

Ref : Rumpenerstraat 65

 

Adres :

Rumpenerstraat 65,
6443CC BRUNSSUM
Prijs : € 298 000

Omschrijving :

Volledig gemoderniseerd


Grond oppervlak : 213 m²

 

Representatief bedrijfspand met een inhoud van ca. 900 m3, voorzien van een ruime bovenwoning met dakterras. Het commercieel gedeelte kan dienst doen als winkel-/praktijk-/kantoorruimte en omvat de gehele begane grond (ca. 100 m2).

Het object ligt uitstekend en centraal op een zeer goede winkelstand in Brunssum met voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheden voor de deur en in directe omgeving.


De uitvalswegen richting Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade maar ook Duitsland zijn in de directe nabijheid.

Het perceel heeft de beschikking over drie ruime eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.


Info:
INDELING:
SOUTERRAIN: het souterrain is via de achterzijde te bereiken (ingang Hoefnagelshof) via een eigen (afgesloten) ingang. Het achterterrein heeft de beschikking over drie eigen parkeerplaatsen waarvan 1 met carport. Het is onderverdeeld in diverse multifunctionele ruimten, o.a. waskelder, 2 opbergkelders, kantoorruimte en dubbele garage/berging alwaar geplaatst de HR combiketel (huur). De garage heeft een electrische rolpoort uitkomend op (afgesloten) achterterrein. Zie schaaltekeningen.
BEGANE GROND: Via de ingang aan de voorzijde (Rumpenerstraat) treft u de winkel annex ontvangstkantoorruimte aan. Via het winkelgedeelte bereikt u via een centrale gang het gedeelte dat momenteel is opgedeeld in 3 praktijkruimtes, allen voorzien met warm/koud wateraansluiting, in 2 praktijkruimtes is direct daglicht ter beschikking, een pantry met luxe keuken voorzien van combi magnetron en ijskast, een toilet met fonteintje en een separate doucheruimte. De ruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met verlichting en op de vloer is een naturel grindvloer (dubbel gesealed) aanwezig. Ingang richting woongedeelte. De verdeling van de drie separate praktijkruimtes kan eenvoudig tot 1 grote ruimte gerealiseerd worden. Het gehele pand heeft de beschikking over 14 electragroepen. Op dit moment is het commercieel gedeelte ingericht als winkel met behandelcabines. Zie voor de exacte indeling de ingevoegde schaaltekeningen.
WOONVERDIEPING: Via de overloop en trappenhuis voorzien van muurkast komt u in het woongedeelte, voorgelegen is de ruime woonkamer met open haardpartij (ca. 35 m2), een sfeervolle leefkeuken (ca. 20 m2) die voorzien is van een aanbouwkeuken met  inbouwapparatuur (combi-magnetronoven, koelkast, vaatwasser en keramische kookplaat), aansluitend een separate, afgesloten bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en klein keukenblok, in deze ruimte bevindt zich ook de geiser die de bovenwoning voorzien van warm water. De gehele woonlaag is voorzien van een laminaatvloer. Het zeer ruim en gedeeltelijk overkapte dakterras is ca. 30 m2.
2E VERDIEPING: Via de overloop bereikt u de drie slaapkamers (22 m2, 17,5 m2 en 11 m2), de overloop is voorzien van 2 muurkasten. De slaapkamers en overloop zijn eveneens voorzien van laminaat vloer. De luxe nieuwe badkamer voorzien van hoekbad en whirlpool en badmeubel en 2e toilet biedt u hedendaags comfort.

Het commercieel gedeelte en woongedeelte is d.m.v. een kleine verbouwing makkelijk te splitsen met 2 separate entrees.

Het pand is hoogwaardig afgewerkt en instapklaar.

De gehele voorzijde, te weten 3 etages, is voorzien van gedeeltelijk electrische zonwering.

De gehele achterzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]