Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-rustiek-onroerend-goed.png

Onroerend goed Zoeken

Ferdinand Bolstr. 16

Ref : Ferdinand Bolstr. 16

 

Adres :

Ferdinand Bolstr. 16,
6445EE BRUNSSUM
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Goed


Grond oppervlak : 262 m²

 

Halfvrijstaand woonhuis met achteraanbouw, zij-inrit naar garage-berging, voor- en achtertuin. Het betreft hier een ruime keurig onderhouden woonhuis dat volledig voldoet aan de huidige eisen. Het is goed geïsoleerd en energiezuinig o.a. ten gevolge van de geplaatste zonnepanelen. De woning is gelegen in een mooie rustige woonwijk direct grenzend aan het natuurgebied Brunssummerheide.

Indeling:

BEGANE GROND: entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapkast, L-vormige woonkamer met houtkachel - leisteenvloer met vloerverwarming, open keuken voorzien van een complete aanbouwkeuken. Naastgelegen garage-berging.

VERDIEPING: overloop en trappenhuis, rechtsachter gelegen badkamer (recent vernieuwd) met inloopdouche - 2 vaste wastafels en 2e toilet, rechtsvoor gelegen slaapkamer, linksvoor gelegen ouderslaapkamer, linksachter gelegen slaapkamer met muurkast.

ZOLDER: bereikbaar via vaste trap, ruime zolder(slaap)kamer met diverse bergruimten in de schuinte van de kapconstructie, c.v. ruimte waar geplaatst de c.v. combiketel (2015) en de omvormer van de geplaatste zonnepanelen.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]