Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-natuur-woonboerderij.png

Onroerend goed Zoeken

Flemingstraat 17

Ref : Flemingstraat 17

 

Adres :

Flemingstraat 17,
6442AX BRUNSSUM
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Zeer goed


Grond oppervlak : 430 m²

 

Uitstekend onderhouden halfvrijstaand woonhuis met ruime achteraanbouw, drie slaapkamers, studeerkamer, verzorgd aangelegde tuin en garage. Het pand is in de loop der jaren verbouwd en verbeterd waarbij een hoog afwerkingsniveau tot stand is gekomen, o.a. voorzien van alarminstallatie en airconditioningsinstallatie op de verdieping. Het geheel is instapklaar. MEUBELS PLAATSEN EN WONEN!

INDELING:

BEGANE GROND: entree, hal, trappenhuis, meterkast, gastentoilet met fonteintje, L-vormige woonkamer in open verbinding staande met tuin-eetkamer die voorzien is van een complete LUXE aanbouwkeuken met schuifpui en loopdeur naar ruime achtertuin, bijkeuken. De gehele begane grond is voorzien van een luxe natuursteenvloer met vloerverwarming in de achteraanbouw. Naastgelegen ruime garage. Fraai aangelegde achtertuin.

VERDIEPING: overloop en gesloten trappenhuis, linksachter gelegen slaapkamer, rechtsachter gelegen slaapkamer, linksvoor gelegen ouderslaapkamer met vaste kastenwand, rechtsvoor gelegen luxe badkamer met inloopdouche (zgn. regendouche) - vaste wastafel in badmeubel en 2e toilet.

ZOLDER: bereikbaar via vaste trap, overloop-berging waar ook geplaatst de c.v. gascombiketel (huur € 30,-- per maand inclusief onderhoud en reparatie), studeer-/hobbykamer met bergruimte in de schuinte van de kapconstructie.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]