Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-rustiek-onroerend-goed.png

Onroerend goed Zoeken

Lindestraat 35

Ref : Lindestraat 35

 

Adres :

Lindestraat 35,
6444AM BRUNSSUM
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Goed


Grond oppervlak : 1261 m²

 

Fraai vrijstaand woonhuis met verzorgde tuin en dubbele garage, berging en twee tuinhuizen.  De woning is gelegen in het centrum van Brunssum met alle voorzieningen in de directe nabijheid. In de loop der jaren aangepast aan de eisen van het actuele wooncomfort. De achteraanbouw is tevens geschikt te maken voor praktijkruimte aan huis. Bij de uitgevoerde werkzaamheden is er reeds rekening mee gehouden om middels eenvoudige aanpassingen een levensloopbestendige woonsituatie te creëren.

Indeling:

Souterrain: voorraad-/provisiekelder.

Begane grond: entree, hal, trappenhuis, meterkast, woonkamer met erker in half open verbinding met keuken waar geplaatst de inbouwkeuken voorzien van apparatuur, ruime achteraanbouw in gebruik als zitkamer voorzien van openslaande terrasdeuren, hal naar toilet en 2e badkamer met douche en wasmachine-/drogeraansluiting. Overdekt achterterras en ruime tuin waarin gelegen de dubbele garage, berging en tweetal tuinhuizen.

Verdieping: overloop, rechtsvoor gelegen werk-/studeerruimte, linksvoor gelegen slaapkamer, linksachter gelegen ruime ouderslaapkamer en rechtsachter gelegen badkamer voorzien van badmeubel - vaste wastafel - 2e toilet - ligbad en douchecabine.

zolder: bergruimte waar geplaatst de HR combi c.v. ketel van het jaar 2004.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]