Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-natuur-woonboerderij.png

Onroerend goed Zoeken

Pijnsweg 98

Ref : Pijnsweg 98

 

Adres :

Pijnsweg 98,
6419CM HEERLEN
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Goed


Grond oppervlak : 180 m²

 

Zéér ruim goed onderhouden halfvrijstaand herenhuis met achtertuin. Op uitstekende locatie nabij de Weltervijver gelegen in de geliefde woonwijk Welten met het voordeel van de stad en de intimiteit van het dorp. Het pand is in 1993 totaal gerenoveerd waarbij de authentieke elementen grotendeels gehandhaafd zijn. Dit pand moet U gezien hebben om het op zijn charme te kunnen beoordelen.

Indeling:

Kelder: drie in elkaar overlopende kelderruimten.

Begane grond: entree, ruime hal en trappenhuis, meterkast, gastentoilet met fonteintje, gang naar achtertuin, keuken voorzien van een eenvoudige aanbouwkeuken en met tuindeuren naar achterterras-tuin, woonkamer met loopdeur naar achterterras-tuin.

Verdieping: overloop en trappenhuis, linksvoor- en linksachter gelegen ruime slaapkamers, rechtsvoor gelegen ruime badkamer voorzien van douche - ligbad - 2 vaste wastafels en 2e toilet.

Zolder: bereikbaar via vaste trap, overloop waar geplaatst de c.v. gasketel en de gehuurde w.w. boiler, linksvoor gelegen slaapkamer, rechtsvoor gelegen slaapkamer, zeer ruime linksachter gelegen slaapkamer.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]