Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-rustiek-onroerend-goed.png

Onroerend goed Zoeken

Bodemplein 5

Ref : Bodemplein 5

 

Adres :

Bodemplein 5,
6443 CJ BRUNSSUM
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Behoeft aanpassingen


Grond oppervlak : 563 m²

 

Zeer karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met zeer ruime voor-, zij- en achtertuin, carport en garage. Het betreft hier een zeer ruim woonhuis. De oorspronkelijke afwerking is in grote lijnen gehandhaafd en het pand verlangt daarom algehele aanpassing aan de momentele eisen van wooncomfort. Hierdoor is echter het zeer geliefde en charmante karakter intact gebleven. Bij de prijsbepaling is met het voorgaande uiteraard rekening gehouden. Voor liefhebbers van vooroorlogse karakteristieke panden een prima object om hun woonwensen te realiseren.

Indeling: Kelder: twee in elkaar overlopende kelderruimten.

Begane grond: entree, gang en trappenhuis, meterkast met 4 groepen en aardlekschakelaar, toilet met fonteintje, keuken met verouderde inrichting, bijkeuken met uitstortbak en wasmachine- en drogeraansluiting, aangrenzende berging, woonkamer met tuindeuren naar de zeer ruime achtertuin. Apart gelegen garage met direct aangebouwde carport.

Verdieping: overloop en trappenhuis, rechtsachter gelegen slaapkamer, linksachter gelegen slaapkamer met vaste wastafel, linksvoor gelegen ouderslaapkamer. rechtsvoor gelegen badkamer met douche - vaste wastafel en 2e toilet.

Zolder: bereikbaar via vaste trap, overloop, linksvoor gelegen slaapkamer, zolderberging.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]