Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-natuur-woonboerderij.png

Onroerend goed Zoeken

Dormigstraat 6

Ref : Dormigstraat 6

 

Adres :

Dormigstraat 6,
6371VZ LANDGRAAF
Prijs : Neem contact op

Omschrijving :

Goed


Grond oppervlak : 500 m²

 

Zéér ruim en zeer goed gebouwd halfvrijstaand woonhuis met voor-, zij- en achtertuin. Het object beschikt over een ruime tuin van ca. 500 m2. Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud met een hoogwaardig afwerkingsniveau. De woning is gelegen in een rustige betere plaatselijke woonwijk. U moet het pand gezien hebben om het op zijn waarde te kunnen beoordelen.

Indeling:

Souterrain: provisiekelder-portaal, verwarmingskelder waar geplaatst de c.v. gasketel met gekoppelde w.w. voorziening, waskelder, kantoor met achterbuitenuitgang.

Begane grond: entree, ruime hal en trappenhuis, gastentoilet met fonteintje, meterkast met 6 groepen - 3 fase aansluiting - 2 aardlekschakelaars, ruime woonkamer met open haardpartij en zeer mooie parketvloer, keuken voorzien van een aanbouwkeuken, bijkeuken, tuinkamer.

Verdieping: overloop, trappenhuis, linksachter gelegen slaapkamer met loopdeur naar ruim achterbalkon, rechtsachter gelegen slaapkamer met muurkast, rechtsvoor gelegen slaapkamer met vaste wastafel, linksvoor gelegen (nieuwe) badkamer met inloopdouche - vaste wastafel in badmeubel en 2e toilet.

Zolder: bereikbaar via vaste trap, overloop, ruime zolderslaapkamer, voor- en achterzolderberging.

Object locatie :

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

[ Terug ]