Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-luxe-wonen-heuvelland.png

Onroerend goed Zoeken

Horbach Taxaties & Makelaardij ( Heerlen ) Afdrukken

Op deze site vindt u een overzicht van de diverse activiteiten van ons bedrijf. Onze hoofdactiviteit betreft taxaties. De afgelopen 32 jaar hebben wij meer dan 20.000 objecten getaxeerd voor particulieren, het notariaat, het bankwezen, particuliere geldverstrekkers, de advocatuur en vele anderen. Daarnaast bemiddelen wij bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Wij bieden u de mogelijkheid ons woningaanbod te bekijken.

Indien U bepaalde woonwensen heeft en een van de panden in onze momentele portefeuille hier niet aan beantwoordt, dan kan dat in de naaste toekomst met een nieuw object wel het geval zijn. Per e-mail kunt U aangeven wat Uw wensen zijn zoals o.a. vrijstaand half-vrijstaand met of zonder garage, aantal slaapkamers etc. en binnen welke prijsklasse. Indien een object in onze portefeuille komt wat hieraan beantwoord, informeren wij U. Wij zullen u vervolgens op de hoogte houden van, voor u, interessante woningen uit ons aanbod.

Horbach Taxaties en Makelaardij  bestaat sinds 1938. Wij hebben een goede naam op de onroerend goed markt en zijn in 1982 beëdigd door de Rechtbank te Maastricht en gecertificeerd als makelaar/taxateur bij het SCVM en lid van de vakorganisatie VastgoedPRO.
VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Vanuit de behoefte om zich kwalitatief te onderscheiden, vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd. Gezien het feit dat makelaars en taxateurs gelijkwaardige professionals zijn, waarbij weliswaar de beroepen uniek zijn, is in 2009 gekozen tot bundeling van kennis en kracht. Dit heeft geresulteerd in VastgoedPRO, de eerste beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland die het vakgebied centraal stelt. VastgoedPRO is hiermee hét keurmerk waar u als consument of zakelijke opdrachtgever op kunt bouwen.

U kunt bij ons rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies!

Horbach Taxaties en Makelaardij  is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur.