Horbach Taxaties & Makelaardij Onroerend Goed ( Heerlen - Limburg )

wonen-in-limburg-taxaties-makelaar.png

Onroerend goed Zoeken

Taxaties vastgoed / onroerend goed Afdrukken

U hebt het huis van uw dromen gevonden. Hoe verder? Natuurlijk hebt u vragen, dat spreekt voor zich. Klopt de prijs? Zijn er geen gebreken? Een accurate, betrouwbare taxatie geeft antwoord op uw vragen en zekerheid bij de definitieve aankoop. Een goede taxatie biedt ook uitkomst bij het verkrijgen van een hypotheek, de verkoop van uw 'oude' huis, de vaststelling van de waardevermeerdering na verbouwing/ verbetering, het berekenen van de herbouwwaarde voor de brandverzekering, bij scheiding en deling, onteigening en bijkomende schade, planschade, fiscaliteiten, het vaststellen van de huurwaarde en vele andere zaken. Onze expertise berust op deskundigheid en jarenlange ervaring. Zo stellen wij, samen met taxateurs van de fiscus, vele 'minnelijke waarderingen' op. Taxeren is vakwerk. U kunt op ons rekenen. Bij ons als beëdigd makelaar/taxateur zit U goed! Nog een garantie is onze inschrijving bij Vastgoedpro en onze inschrijving bij de SCVM.

INFORMEER NAAR ONZE ZÉÉR CONCURRERENDE TARIEVEN!

EEN TROUWE KLANT KRIJGT ALTIJD KORTING: bij hertaxatie van een pand binnen 3 jaar wordt 50% van de taxatiekosten (ex. BTW) van de vorige nota in mindering gebracht op de nieuwe nota. Indien deze termijn verstreken is, krijgt U 25% van de taxatiekosten (ex. BTW) van de vorige nota in mindering gebracht op de nieuwe nota.

Uw garantie

Zoals u wellicht via diverse media hebt vernomen, is per 1 januari 2001 de beëdiging van taxateurs afgeschaft. De afschaffing van de beëdiging van makelaars volgde in de loop van 2002. Om de kwaliteit van taxatierapporten toch te garanderen heeft de Stichting Nationale HypotheekGarantie nieuwe regels vastgesteld. Om in aanmerking te komen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dient u het pand te laten taxeren. Het uitgebrachte taxatierapport dient aan strenge eisen te voldoen en moet ter controle en validatie (bij Taxateursunie of NWWI) worden aangeboden. Wij werken dus ook met deze instituten zodat u verzekerd bent van een "geldig" rapport.

De complete versie van voorwaarden en normen kan worden besteld bij de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (tel. 079-3682814). Uiteraard is uw financieel adviseur ook op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied.